Η Σακχαροπηγή από Καλαμπόκι VIJAYA, προερχόμενη από την Παραγουάη, τύπου Demerara, είναι μια μη επεξεργασμένη ζάχαρη σε μορφή καφέ κρυστάλλων που ρέει ελεύθερα, με γεύση βύνης και γλυκιά, με μια ελαφριά φρουτώδη αρωματική νότα.
Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην γίνεται κατάχρηση και να καταναλώνεται σε μέτριες ποσότητες.
Αναφορά:22491
Η σταφίδα Manuka VIJAYA έχει πολύ μεγάλο μέγεθος. Χρώμα καφέ-χρυσό, γλυκιά και φρουτώδης, με σπόρους που τραγανίζουν κάτω από τα δόντια, προσφέρει μια έντονη γεύση για να ανακαλύψετε ως σνακ.
Reference:20642
Ο Χρυσός Λιναρόσπορος VIJAYA θα συμπληρώσει τέλεια τα καρυκεύματά σας. Λόγω των διατροφικών του οφελών, αυτός ο μικρός σπόρος είναι απαραίτητος στις κουζίνες μας.
Αναφορά:22321.1
Άλλες συσκευασίες ΧΟΝΔΡΙΚΑ και ΣΑΚΙΑ: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Το μείγμα 4 Mendiants αποτελείται από σταφίδες Sultanine, σύκα Calabacita, αμύγδαλα και αποφλοιωμένα φουντούκια. Θα ενθουσιάσει τα σνακ και τα ορεκτικά.
Αναφορά:32202
Φυσικά χωρίς γλουτένη, πλούσια σε φυτικές ίνες, φυτικές πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα, ο σπόρος κινόα VIJAYA ανήκει στη σειρά προϊόντων μας από τοπικές πηγές. Αυτός ο μικρός σπόρος αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για μενού ευεξίας.
Αναφορά:22241
Οθόνη 5''
Δίκτυο 4G
Android™ 12 (Go Έκδοση)
Επεξεργαστής MT6739 Quad-Core 1,3 GHz
Κύρια Κάμερα 8 Mpx
Δευτερεύουσα Κάμερα 5 Mpx
Εσωτερική Μνήμη 16 Go (επεκτάσιμη έως 64Go)
Μνήμη RAM 2 Go
Wifi / Bluetooth 4.0 / GPS / Ράδιο
Μπαταρία 2 500 mAh
Αναφορά:KS5M-16_BLK
Σχεδίαση:Αφής
Μοντέλο:Konrow Soft 5 Max
Διαστάσεις (πλάτος x ύψος x βάθος) σε mm:144,5 x 73,2 x 10,35 mm
Καθαρό βάρος σε g:185g
Η αμυγδαλιά είναι ένας καρπός με κέλυφος, καλυμμένος με μια πράσινη και βελούδινη επικάλυψη (το βρού), που στεγνώνει και σπάει κατά την ωρίμανση, αποκαλύπτοντας έναν ξηρό καρπό. Όταν οι αμύγδαλες είναι αποφλοιωμένες και αποξηραμένες, η φλούδα τους είναι καφέ. Η VIJAYA σας προτείνει τις αποφλοιωμένες αμύγδαλές της σε σπιτική ψητή εκδοχή.
Αναφορά:20122
Η αραχίδα είναι πιο κοινώς γνωστή ως φυστίκι, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ο σπόρος της αραχίδας. Είναι μια «φυστίκι της γης» που καλλιεργείται σε υποτροπικές και εύκρατες περιοχές. Ως εναλλακτική στις Ακατέργαστες Αραχίδες VIJAYA, όλες στρογγυλές και ροζ, η VIJAYA σας προτείνει μια αποφλοιωμένη αραχίδα.
Βρείτε επίσης τις Ψητές και Αλατισμένες Αραχίδες VIJAYA, χρυσές και καρυκευμένες στην εντέλεια, για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Αναφορά:23021
Η σειρά τοπικών προϊόντων VIJAYA έχει επίσης περιλάβει τον Ρεβίθι. Αυτό το όσπριο, πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και διαιτητικές ίνες, καταναλωνόταν κυρίως στις μεσογειακές περιοχές. Τώρα έχει βρει τη θέση του σε όλα τα τραπέζια, από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο...
Αναφορά:22601
Ο σιτάρι είναι μια πολύ αρχαία τροφή που εκτιμάται κυρίως στις χώρες της Μέσης Ανατολής. Πρόκειται για ολόκληρο σιτάρι που έχει βλαστήσει, των οποίων οι κόκκοι πρώτα μαγειρεύονται στον ατμό, στη συνέχεια αποξηραίνονται και θρυμματίζονται. Η γεύση και η προετοιμασία θυμίζουν αυτές του κουσκούς. Οι ιδιότητες είναι αυτές που χαρακτηρίζουν τα ολόκληρα δημητριακά: προάγει τη λειτουργία του εντέρου, βοηθά στη διατήρηση του ιδανικού βάρους και προστατεύει την καρδιά, προλαμβάνοντας καρδιοαγγειακές διαταραχές. Πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά, ο βιολογικός σιτάρι περιέχει επίσης πολύτιρα μέταλλα όπως ο φώσφορος, το μαγνήσιο και το κάλιο, καθώς και τις βιταμίνες της ομάδας B. Η προετοιμασία είναι πολύ απλή: αφού πλυθούν οι κόκκοι με κρύο νερό, στραγγίζονται και μαγειρεύονται για 15-20 λεπτά σε διπλή ποσότητα νερού σε σχέση με τον όγκο τους. Τέλος, στραγγίζονται καλά. Ο σιτάρι είναι κατάλληλος για πολλά πιάτα: μπορεί να σερβιριστεί ζεστό ή κρύο, εμπλουτισμένος με λαχανικά και χρησιμοποιούμενος για την παρασκευή εξαιρετικών πιάτων και σαλατών.
Οι βιολογικοί ξηροί φασόλοι κανέλινι αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και ενέργειας, ιδανικοί για μια σωστή διατροφή. Πλούσιοι σε υδατάνθρακες και με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, εξασφαλίζουν την κατάλληλη παροχή ενέργειας σε ολόκληρο τον οργανισμό. Οι φασόλοι κανέλινι επιλέγονται με βάση πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα για να προσφέρουν ένα γνήσιο και ελεγμένο προϊόν. Αυτοί οι ξηροί φασόλοι διακρίνονται για το λευκό μαργαριταρένιο χρώμα τους και μόλις μαγειρευτούν απελευθερώνουν όλη τους τη φρεσκάδα. Αυτοί οι σπόροι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι εξαιρετική πηγή βιταμινών, όπως οι B1, B2 και B3, καθώς και μετάλλων όπως ασβέστιο, φώσφορος, σίδηρος και ψευδάργυρος. Είναι κατάλληλοι για όσους ακολουθούν μια υποθερμιδική διατροφή. Από γαστρονομική άποψη, οι βιολογικοί ξηροί φασόλοι κανέλινι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σούπας με ολικής αλέσεως κρουτόν, βελουτέ ή απλά ως συνοδευτικά, όπως σαλάτα κανέλινι ή κανέλινι αλα πουλερικά.
Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125γ, 250γ, 500γ, 1 κιλό, 5 κιλά - Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η κακαόσκαφη, περιέχει έως και 55 κόκκους κακάου που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Οι Σοκολατένιες Σταγόνες Μαύρης Σοκολάτας 60 % VIJAYA είναι χωρίς λεκιθίνη. Θα σας ενθουσιάσουν με τη χαρακτηριστική γεύση σοκολάτας χωρίς πικράδα, με μια γλυκιά και ελαφρώς βανιλιένια γεύση.
Τα φασόλια μπορλότι προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια. Τα φασόλια επιλέγονται με βάση πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα για να προσφέρουν στον καταναλωτή μια υγιεινή, θρεπτική και γνήσια τροφή. Τα φασόλια μπορλότι είναι ένα πολύ χρησιμοποιούμενο τρόφιμο στην παραδοσιακή ιταλική κουζίνα και χαρακτηρίζονται από το ανοιχτό καφέ χρώμα τους με κόκκινες ραβδώσεις και τη δυνατή και επίμονη γεύση τους. Αυτά τα όσπρια διατηρούν πολύ καλά το μαγείρεμα και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο σε σούπες και ζωμούς, αλλά και ως συνοδευτικό ή σε σαλάτες. Είναι μια πολύ πλούσια πηγή πρωτεΐνης, επομένως είναι εξαιρετικά για ένα πλήρες γεύμα που σας εξασφαλίζει τη σωστή δόση ενέργειας, ενώ είναι πλούσια σε διάφορες θρεπτικές ουσίες: ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος B και μέταλλα (κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο). Τα αποξηραμένα φασόλια μπορλότι πριν από το μαγείρεμα πρέπει να ξεπλένονται προσεκτικά για να αφαιρεθούν τυχόν ακαθαρσίες και στη συνέχεια να μουλιάσουν για τουλάχιστον 12 ώρες.
Άλλες συσκευασίες ΧΟΝΔΡΙΚΑ και ΣΑΚΙΑ: 125γρ, 250γρ, 500γρ, 1 κιλό, 5 κιλά - Η αμυγδαλιά είναι ένας καρπός με κέλυφος, καλυμμένος με μια πράσινη και βελούδινη επένδυση (το φλοιό), που στεγνώνει και σπάει όταν ωριμάσει, αποκαλύπτοντας έναν ξηρό καρπό. Όταν οι αμύγδαλοι είναι αποφλοιωμένοι και αποξηραμένοι, η φλούδα τους είναι καφέ. Η VIJAYA σας προτείνει τις αποφλοιωμένες αμύγδαλές της σε εκδοχή ψημένων στο σπίτι.
Αναφορά:20172